Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
26 Травня, 2019 р., 10:04
26 травня в с. Гнилиці відбулася зустріч з народним депутатом Михайлом Головком.
17 Травня, 2019 р., 08:54
Відповідно до Положення про допризовну підготовку юнаків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від ЗО листопада 2000 р. № 1770, навчальної програми предмета «Захист Вітчизни», листа МОН України від 03 липня 2018 № 1/9-415 «Інструктивно-методичні рекомендації щодо вивчення в закладах загальної середньої освіти навчальних предметів та організації освітнього процесу у 2018/2019 навчальному році», з метою закріплення знань, умінь і практичних навиків, набутих учнями на заняттях з предмета «Захист Вітчизни» з 14 до 17 травня з учнями 11 класу Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведені практичні заняття за програмою навчально-польових зборів.
16 Травня, 2019 р., 15:36
15 травня 2019 року учениця 10 класу Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького Кернична Тетяна мала честь представляти Тернопільщину на Гранд-фіналі ІІ Всеукраїнського конкурсу робіт талановитої молоді у сфері грошей та банківської справи у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Таня гідно виборола диплом ІІІ ступеня. Велике спасибі Шерстій Оксані Одесіївні - професійному і творчому педагогу. Успіхи на конкурсах і олімпіадах учнів - це ЇЇ педагогічні здобутки.Педагогічній гармонії в їх стосунках можна щиро позаздрити, а багатьом нашим колегам просто повчитися. Ми впевнені, що це тільки початок, а попереду у вчителя і учениці ще багато яскравих перемог.
15 Травня, 2019 р., 16:06
За сприяння Підволочиської районної організації Товариства Червоного Хреста України Новосільська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького одержала комплекти парт з стільцями. Дякуємо за підтримку.
15 Травня, 2019 р., 08:47
Театральний гурток Лисичинського НВК під керівництвом Марії Паращук здійснив постановку "Лісової пісні" (за Лесею Українкою).
10 Травня, 2019 р., 11:30
Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято − День матері. Мати − найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю. У дошкільному навчальному закладі відбулося тематичне свято «День матері». День матері − сімейне свято, і це важливий момент у вихованні дітей. Саме діти повинні пізнати, відчути, ким є для них мати, що зробила вона для них і якої пошани заслуговує. В ігровій формі дошкільники ознайомилися з історією виникнення свята, читали віршики та співали пісні про найкращих в світі матусь.
10 Травня, 2019 р., 10:56
На засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у  2019 року, схвалено проект "Реконструкція будівлі Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького Новосільської сільської ради Тернопільської області та влаштування спортивного майданчика по вул. І.Франка, 24 в с. Нове Село Підволочиського району, Тернопільської області"
02 Травня, 2019 р., 16:18
"... Засурмив третій янгол, — і велика зоря спала з неба, палаючи, як смолоскип. І спала вона на третину річок та водні джерела. І ймення зорі — "Полин". І стала третина води як полин, і багато людей повмирали з води, бо згіркла вона..."
24 Квітня, 2019 р., 14:39
Багато корисних і хороших справ зроблено навесні учнями та працівниками Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького. Окрім участі в щорічних акціях, учні та педагоги завжди дбають про те, щоб затишно і красиво було на шкільному подвір'ї, у рідному селі. Цієї весни їм вдалося посадити понад 800  ялинок, різних декоративних кущів, навести порядок у парку Франка, на меморіалі, на могилі о.О.Зарицького.
22 Квітня, 2019 р., 11:57
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016р. №148 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016-2020 роки та внесення змін до деяких  постанов Кабінету Міністрів України», обласної програми «Молодь Тернопільщини» на 2016-2020 роки»  19 квітня 2019 року у НВК «Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ступенів – ДНЗ» була проведена Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». До акції були  залучені учні, вчителі  та весь персонал закладу. Зібрані кошти в сумі 1100 (одна тисяча сто) гривень перераховані на відповідний рахунок для благодійних внесків.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua