Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
03 Жовтня, 2019 р., 17:46
Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже другий місяць. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. У  навчально-виховному комплексі "Лисичинський загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" теж відбулося Свято осені, яке щорічно проводиться працівниками та вихованцями школи. Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, які організували виставку осінніх дарів. З квітів, зерна, гілочок, динь, картоплі учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.
26 Вересня, 2019 р., 18:26
Учасники прес-туру «Малі громади – великі можливості: потенціал та перспективи розвитку Новосільської і Вишнівецької ОТГ» 25.09.2019 року відвідали нашу громаду. Побували  в опорному закладі, який приваблює своїм зовнішнім виглядом, ошатними та затишними кабінетами з дорогим сучасним наповненням та креативним шкільним подвір’ям, в музичній школі, де саме триває ремонт фасаду, в сільській раді, амбулаторії та дитячому садку.
26 Вересня, 2019 р., 18:22
Учні Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького 26 вересня долучилися до молодіжного кліматичного маршу #GlobalClimateStrike.
23 Вересня, 2019 р., 18:38
Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру.
23 Вересня, 2019 р., 17:49
Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. З нагоди Дня миру учні навчально-виховного комплексу"Лисичинський загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" взяли участь у конкурсі малюнка та спільній виховній годині "Ми за мир". Діти початкових класів власноруч виготовили долоньки, як символ єдності, і написали свої побажання та прикріпили на інформаційний стенд.
10 Вересня, 2019 р., 18:42
У квітні 2019 року вихованці нашої школи, вчителі фізкультури Бучинська І.С. та Липка Б.Є. брали участь у проекті "Посилка успіху", та вчитель фізичної культури відвідав триденний тренінг від Klitschko Foundation. Символічним є те, що саме на початку нового навчального року "Посилка успіху" із новим спортивним інвентарем дісталися до нашого закладу. ДЯКУЄМО Klitschko Foundation за те, що вкотре учні закладу могли переконатися – мрії збуваються, якщо в них вірити та здійснювати кроки до їхнього наближення!!!
25 Червня, 2019 р., 10:06
Вчитель Новосільської ЗОШ І-ІІІ ст імені Мирона Зарицького Шерстій О.О. та волонтер Корпусу миру Emmalie Swartz 5 днів навчалися на тренінгу з громадянської освіти миру в Ірпіні. Чудові сесії, нові друзі, незабутні враження, щасливі емоції та новий досвід, нова мотивація дя роботи.
25 Червня, 2019 р., 09:13
23 червня 2019 року у Новому Селі відбувся День села. За сприяння народного депутата Михайла Головка до жителів села завітав заслужений артист України Володимир Вермінський.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua