Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
28 Січня, 2020 р., 14:54
27 січня в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Світова спільнота не тільки згадує жертв людиноненависницької політики, але й засвідчує прагнення до боротьби з расизмом та всіма іншими формами нетерпимості, які можуть призвести до цілеспрямованого насилля стосовно окремої групи людей. У рамках вшанування пам’яті жертв подій 1933- 1945 рр. У Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького проведено урок історичної пам’яті «Голокост- трагедія всесвіту». Надія Андріївна Періг- вчитель історії назвала історичні факти, які увійшли в історію, як трагедія ХХ століття, передаючи всю глибину трагізму приречених на смерть людей. Учні переглянули відеоролики, вшанували пам’ять невинно убієнних.
23 Січня, 2020 р., 12:12
Вітаємо призера ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії- Канія Віталія, учня 11 класу Новосільської  ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицкого (диплом ІІ ступеня) та його наставника- Каній Марію Антонівну, вчителя хімії. Прийміть від нас щирі побажання у здобутті нових звершень та перемог!
22 Січня, 2020 р., 12:03
22 січня ввійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. З нагоди цієї важливої історичної дати у закладах освіти проходили пізнавальні заходи з метою відродження паростків духовності, пробудження в учнів зацікавленості до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу, виховання поваги та любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасності. Так, учні 9 класу Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мимрона Зарицького на годині історичної правди «Соборна мати - Україна- одна на всіх, як оберіг» розповіли про січневі події 1918 та 1919 років, продемонстрували цікаві відеоматеріали. Розповідь про боротьбу українського народу за соборність своїх земель було продовжено під час інтелектуальної гри «Україніада». Команди юнаків та дівчат 9 класу подорожували у різні регіони України та досліджували , що ж об’єднує нас, українців. Під час цієї подорожі відповідали на запитання не тільки учасники гри, а й глядачі. Представлені до уваги відвідувачів заходи допомогли не лише краще пізнати історію нашої держави, а й сприяли піднесенню їх національної свідомості.
17 Січня, 2020 р., 12:34
Ефективна протидія булінгу можлива лише за поінформованості та обізнаності педагогів, зокрема про його види й наслідки. У Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького проведений тренінг для педагогів "Аби не стати співучасником цькування", під час якого вони вчилися розпізнати булінг, реагувати на нього, проводити профілактичну роботу.
15 Січня, 2020 р., 11:53
З 2020 року кошти на підвищення кваліфікації ходитимуть за вчителем. З 2020 року під час підвищення кваліфікації діятиме принцип «гроші ходять за вчителем», а самі педагоги братимуть безпосередню участь у плануванні свого професійного розвитку. Необхідні зміни до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників 27 грудня 2019 року затвердив Уряд.
09 Січня, 2020 р., 12:27
Прекрасним співом, радісними різдвяними коляками та щедрівками привітали сьогодні управління освіти і науки ТОДА учні та вчителі Новосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького Новосільської сільської ради.
09 Січня, 2020 р., 12:23
9 січня 2020 року делегація Новосільської громади  на чолі з її головою Ільком Стахурським.завітала до Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського, щоб привітати керівництво і колектив вишу з Новим роком і Різдвом Христовим. Учні Новосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.Зарицького колядували і віншували, сповіщаючи радісну звістку.
05 Січня, 2020 р., 11:57
До 24 січня кожен охочий може зареєструватися на пробне зовнішнє незалежне оцінювання Участь у тестуванні – НЕ ОБОВ'ЯЗКОВА, але допомагає учасникам краще підготуватися до реального ЗНО. Так, воно дає можливість правильно розрахувати час на вирішення тестів, заповнення бланків відповідей, зрозуміти, як відбувається процедура на практиці, об'єктивно оцінити власний рівень знань, психологічно налаштуватися на проходження тестування тощо.
24 Грудня, 2019 р., 11:07
Напередодні опалювального сезону тисячі українців шукають інформацію про оформлення субсидії. На жаль, далеко не кожен здатний розібратися в усіх тонкощах цього складного процесу – законодавство та правила оформлення субсидій постійно змінюються, викликаючи багато питань у наших громадян.
17 Грудня, 2019 р., 13:09
З метою формування у дітей системи ціннісних орієнтацій, які викладені в Українській Хартії вільної людини, виховання самостійної особистості, відповідальної за власне життя і життя країни у НВК "Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ступенів - ДНЗ" проводився конкурс "Малюнок, вірш, есе, відеоролик крізь призму УХВЛ". У номінації "Малюнок" свої роботи представили учні 3 і 4 класів. Дитячі творчі композиції вражали розумінням таких новел УХВЛ : "Ми творимо успішну державу", "Рабів до раю не пускають". Засобами мистенцтва маленькі школярі виразили своє бачення моральних цінностей, любові до України. Серед малюнків кращою визнано колективну роботу учнів 4 класу під керівництвом педагога Вегери Н. С.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua