Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
25 Червня, 2020 р., 08:14
Бажаємо кожному учаснику та учасниці у безпечних умовах показати свій найкращий результат на ЗНО!
13 Червня, 2020 р., 08:27
Уряд посилив обмежувальні заходи в освітніх установах. Зміни було внесено в постанову Кабміна від 20 травня 2020 р. № 392. Зокрема, з пункту 3 підпункту 4 було виключено слово «пробного».
04 Червня, 2020 р., 09:00
03 червня 2020 р. головним спеціалістом відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області Андрій Ручаковський проведено навчальний онлайн-семінар для педагогічних працівників закладів освіти Новосільської ОТГ Підволочиського району Тернопільської області на тему: "Система оцінювання здобувачів освіти. Ефективні системи оцінювання". У перебігу семінару учасники ознайомилися із вимогами законодавства щодо оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, вимогами та критеріями напряму 2 оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу освіти та внутрішньої системи забезпечення якості освіти "Система оцінювання здобувачів освіти", а також поглибили свої знання щодо проведення моніторингу навчальних досягнень здобувачів освіти та формувального оцінювання.
01 Червня, 2020 р., 10:55
        Діти!  Депутатський корпус та виконавчий апарат, відділ освіти Новосільської сільської  ради щиро вітають вас зі світлим та прекрасним святом - Міжнародним днем захисту дітей! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми.
29 Травня, 2020 р., 10:50
Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!
28 Травня, 2020 р., 11:15
 МКП «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Новосільської сільської  ради дякує  колективам закладів освіти за надану допомогу у вигляді одноденного заробітку для придбання засобів індивідуального захисту для забезпечення роботи амбулаторії в умовах карантину.
25 Травня, 2020 р., 14:32
У всіх районах на Тернопільщині, за винятком Кременецького, послабили карантинні заходи. Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації.
21 Травня, 2020 р., 13:51
У цей день важливо згадати про наше коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати і розвивати!
19 Травня, 2020 р., 11:02
Сімейна медицина — єдиний вид медичної допомоги, що стосується кожного із нас, бо левова частка усіх звернень припадає саме на первинну ланку охорони здоров’я.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua