Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

З закінченням навчального року!

Дата: 29.05.2020 10:50
Кількість переглядів: 277

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

       Вітаю всіх із закінченням навчального року!

       2019 - 2020 навчальний рік був складний і водночас цікавий. Це був рік повноцінної, цікавої та продуктивної життєдіяльності в умовах змін!

       В освітній процес стрімко ввірвалися цифрові технології. І педагоги, і діти, і батьки змінили своє звичне життя й змушені були адаптуватися до викликів дистанційної освіти, до нових реалій - роботи в умовах карантину. Всі без винятку працювали, змінювалися й розвивалися. У кожного з учасників освітнього процесу були власні виклики, але всі Ви подолали їх гідно.

       Дорогі учні!

       Дистанційне навчання стало викликом і для вас, але ви впоралися. Навчальний рік успішно завершився, а ви, дорогі діти, піднялися ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті.

       Тож від усього серця бажаю вам гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нової  подорожі країною Знань.

       Дорогі випускники!

       Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

       Висловлюю безмежну подяку педагогам за їхню щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів.

У численних конкурсах, оглядах, олімпіадах, змаганнях цього навчального року Ваші вихованці були одними з кращих.

       Вам довелося швидко вчитися та одразу трансформувати нові знання, аби дистанційне навчання учнів було ефективне. Ви використовували різні онлайн-інструменти для навчання, знаходили різні варіанти налагодження взаємодії з учнями, використовували різні канали комунікації.

       Карантин показав, що у нас в школах прекрасні педагоги і чудова команда однодумців.

       Дорогі батьки!

       Цей рік став випробуванням і для Вас. Адже одночасно працювати, координувати навчання дітей та робити хатні справи було завданням не з простих.

       Зичу Вам, щоб діти обов’язково виправдали Ваші батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

       Тож вітаю усіх з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє!

 

З повагою,

начальник відділу освіти Тетяна Дячук.

Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua