Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
24 Серпня, 2020 р., 14:51
Щиро вітаємо усіх з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього! Зі святом Незалежності, Україно!
19 Серпня, 2020 р., 10:32
18.08.2020 року з робочим візитом Новосільську ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького відвідали начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома та голова Підволочиської РДА Борис Онищук. На даний час в школі реалізовується Проєкт у рамках президентської програми «Велике будівництво». Зараз підрядна організація виконує комплекс внутрішніх будівельних робіт в кабінетах фізики і хімії, приміщеннях харчоблоку, актового і гімнастичного залів, роботи по облаштуванню сучасного спортивного майданчика. З 01 вересня в даному приміщенні школи навчатиметься 226 учнів. Учні та педагогічні працівники сподіваються, що підрядна організація вчасно виконає всі роботи, і 1 вересня школярі прийдуть в оновлену школу.
05 Серпня, 2020 р., 12:12
Національний проєкт «Велике будівництво» — спільна ініціатива Президента та Уряду. Його мета — побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. У планах протягом року звести понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. В рамках національного проєкту триває реконструкція Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького.
02 Серпня, 2020 р., 10:31
З 1 вересня в Україні стартує новий навчальний рік. Через пандемію коронавірусу і запровадженні карантинні заходи, постало питання: чи підуть цьогоріч діти до школи, чи продовжиться дистанційне навчання? У Міністерстві освіти і науки повідомляють, що діти повернуться до очного навчання, головне, щоб це дозволяли епідситуація в окремих областях.
01 Серпня, 2020 р., 10:35
З 1 серпня на території України починають діяти нові правила адаптивного карантину. Регіони поділять на 4 зони: зелену, жовту, помаранчеву і червону. Все залежатиме від рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
31 Липня, 2020 р., 12:23
Цього року за результатами зовнішнього незалежного оцінювання максимальний результат – 200 балів  отримали 11 випускників навчальних закладів Тернопільської області. Найщиріші вітання нашому випускнику Канію Віталію, який за результатами чотирьох предметів ЗНО отримав 795,5 балів, чим встановив рекорд серед випускників, я думаю, не лише Новосільської ЗОШ !!!! Успіхів нових і легких злетів !!!
31 Липня, 2020 р., 12:08
          Дорогі випускники! Знаю, цього дня ви чекали по-особливому. Переживали, нервували, бо ж треба добре здати ЗНО, а тут – карантин, дистанційне навчання, онлайн консультації. Мало того, що останній навчальний рік, то ще й не такий, як завжди.
30 Червня, 2020 р., 08:24
У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в країні здійснюються перевірки на дотримання умов карантину. До мобільних груп входять працівники поліції, ДСНС, Держпродспоживслужби та представник місцевого самоврядування.
28 Червня, 2020 р., 08:18
Дорогі земляки! Сільський голова, депутатський корпус та виконавчий апарат сільської ради щиро вітають вас з державним святом — Днем Конституції України! Тільки спільною плідною працею ми зможемо зміцнити соціальну стабільність, забезпечити реалізацію конституційних норм для покращення життя кожної людини, захисту її прав, свобод, здоров'я та життя.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua