Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

«Я сумую за тобою, школо!»

Дата: 27.05.2020 12:28
Кількість переглядів: 329

 

 

В житті час минає дуже шкидко, але я навіть не уявляла, що одинадцять років промайнуть, як одинадцять хвилин. Зараз я ще не розумію, що значить поринути у дорослий світ, але я впевнена, що, коли я піду зі своєї рідної школи, то буду сумувати.

Я згадую свій перший день в школі з великою теплотою. Клас був такий чистенький, охайний, парти сяяли в променях вересневого сонця. Ми посідали за парти, і почалася ціла доба мого життя — роки шкільного навчання.

Школа - наш рідний дім, сюди ми ходимо з дня у день і рахуємо дні до чергових канікул. А на канікулах вже не можемо дочекатися Першого вересня, щоб побачити своїх друзів, однокласників і люблячих вчителів. Дійсно, з часом школа набридає, але коли вона відсутня – ти сумуєш за нею, як ні за чим іншим.

Шкільні роки - безтурботні та найщасливіші. Дуже важко прощатися з школою, адже вона стала для нас другою домівкою.

Кожного дня сонячний промінь нагадує мені, що час збиратися до школи. 2020 рік - мій останній рік у школі. Але, на жаль, із сьогоднішньою ситуацією, я не можу знову крокувати знайомою доріжкою до будинку, де тебе радісно зустрічають однокласники та учителі.

Я сумую за тобою, школо ! Сумую за уроками, перервами, класами та коридорами, за шкільним подвір‘ям, яке розквітає від дитячого щебету та юнацьких посмішок. Я сумую за школою, бо вже не буде тих рідних однокласників, вчителів. Я хочу ще раз пройти цей шлях, а не залишати його через декілька місяців.

Пройде зовсім небагато часу і школа залишиться лише в спогадах. Багато разів ми були учасниками свята Першого вересня, коли лунає дзвоник, — для одних він перший, для інших — останній.

Сумую я лиш через одне - скоро вже закінчиться моя історія у школі, і нічого не можна буде вдіяти.

Рідна школо, ми назавжди запам’ятаємо твої ласкаві обійми. Хоч кожен з нас піде своїм шляхом, але ми будемо пам’ятати кожен день, повертаючись до рідних стін із року в рік, щоб зустріти шкільних друзів та вчителів.
#Ясумуюзатобоюшколо
Автор: Кернична Тетяна

Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua