Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
24 Лютого, 2020 р., 15:18
Збір учасників обласноі «Школи управлінської майстерності лідерів учнівського самоврябування" у м. Тернопіль. З лідерами було проведено заняття -тренінг «Основи ефективного лідерства. Особистий розвиток лідера».
24 Лютого, 2020 р., 15:11
Упродовж всього свого існування людство веде боротьбу з невидими підступними ворогами- вірусами. Ними спричинено чимало хвороб смертельно небезпечних для дорослих і дітей. Під час Тижня профілактики шкідливих звичок психолог Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хомик О.В. розповіла учням про види вірусних інфекцій та способи захисту дітей від вірусів.
23 Лютого, 2020 р., 15:09
Війна-це жах, руїни та смерть. Офіційно її немає. Але щомиті вона дихає у спину нашим співвітчизникам. Але є ті, для яких Батьківщина- понад усе! Вже в котре у Новосільській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. ім. М. Зарицького проводяться заходи, пов’язані з подіями на сході. Цього разу в рамках Місячника військово-патріотичного виховання – це зустріч учнів з воїнами – учасниками АТО. Вчитель Захисту Вітчизни Коменда Л.О. запросив бійців поділилися з учнями спогадами про солдатські будні, враженнями від пережитого. Гості запропонували старшокласникам переглянути фільм про Героя України, всесвітньовідомого українського оперного співака, соліста Паризької національної опери, волонтера Василя Сліпака, котрий брав участь у бойових діях на Сході України під позивним «Міф», загинув на Донбасі від кулі ворожого снайпера. Військові закликали молодь виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемогу.
14 Лютого, 2020 р., 15:42
З метою привернення уваги молоді до актуальних на ринку праці професій, розширення світогляду та поглиблення знань про світ професій, формування мотивації до праці 12 лютого 2020 року у Новосільській ЗОШ 1-3 ступенів імені Мирона Зарицького проведено профінформацій груповий захід для учнівської молоді. Під час проведення заходу начальник відділу активної підтримки Підволочиської районної філії Тернопільського ОЦЗ Наталія Походило звернула увагу на реалії ринку праці, актуальні вакансії, важливість правильного вибору майбутнього фаху. Для того, щоб вибір професії був зроблений свідомо, з урахуванням здібностей, нахилів та психологічних схильностей ознайомила учнів з платформою для онлайн профорієнтаційного тестування «Моя професія: консультаційна мережа», а також рекомендувала після проходження тестування отримати індивідуальні консультації фахівців служби зайнятості, записавшись на прийом через сервіс «Електронна черга». В щирому діалозі діти намагались дати відповіді на питання, щодо їх майбутнього життєвого та професійного шляху. Учні дискутували на тему «Які риси притаманні представникам тієї чи іншої професії?», обговорили першочергові фактори, що впливають на вибір професії, вели бесіду про основні тенденції, що змінюють ринок праці та формують вимоги до професійних знань, умінь і навичок працівників. Обговорили типові помилки, які найчастіше допускає молодь під час свого професійного вибору.
10 Лютого, 2020 р., 15:06
Питання виховання свідомого громадянина, патріота своєї Батьківщини, у будь-які часи залишається актуальним, оскільки стабільність та могутність будь-якої країни залежить від патріотизму громадян, їх готовності самовіддано служити її інтересам. Враховуючи ситуацію, що склалася на Сході України, зростає роль військової підготовки юнаків та дівчат . 5 лютого у Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів  проведена військово-патріотична інтелектуальна гра « Знати. Вміти .Захистити». Команди 10 та 11 класів демонстрували знання з українознавчих навчальних предметів (історії, української літератури) та захисту Вітчизни. Підготовлені керівником гуртка «Сокіл» ( «Джура») Вельотнік Л. О. завдання виявили в учасників пізнавальний інтерес до подій, пов'язаних із захистом Батьківщини, почуття патріотизму, обов'язку, відповідальності та інших необхідних захисникові особистісних якостей.
10 Лютого, 2020 р., 14:30
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 28 “Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікропідприємництва та малого підприємництва” в Україні започатковано Програму “Доступні кредити 5-7-9%”. Інформація про Програму доступна на офіційному вебсайті Програми: https://5-7-9.gov.ua. 
06 Лютого, 2020 р., 15:04
Щорічно тисячі людей в усьому світі збираються разом, щоб просто почитати . Учні та вчителі закладів освіти громади активно долучилися до Всесвітнього дня читання вголос. Для цього учасники акції обирали віршований або прозовий твір та читали перед шкільною аудиторією. Звучали цікаві легенди, поезії та оповідання про історичне минуле нашого народу, про рідну землю, красу мови та пісні. 
30 Січня, 2020 р., 15:01
Понад 100 років тому історія України закарбувала на своїх скрижалях новий символ, який став невід'ємною складовою генетичної пам'яті українського народу. Цей символ-Крути. З цієї нагоди в Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів  проведено годину історичної пам’яті "Минає час, та в пам’яті жива ота над Крутами страшна заграва". Класний керівник Боднарчук Н.В. зі своїми вихованцями організували старшокласникам мандрівку в минуле трагічної історії нашого народу. Глядачі з цікавістю прослухали про перебіг подій столітньої давності, оглянули підбірку відеоматеріалів про ці трагічні січневі дні. Юні гімназисти стали першими кіборгами у нашій історії, а тому в пам’яті народній вони назавжди залишаться вічно молодими героями. Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих під Крутами та виконали Гімн України.
28 Січня, 2020 р., 21:08
Вітаємо призера ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології - Канія Віталія, учня 11 класу Новосільської  ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицкого (диплом ІІ ступеня) та його наставника- Каній Марію Антонівну. Бажаємо натхнення,успіхів,віри у свої сили, здійснення творчих планів та задумів.Ви - молодці! 
28 Січня, 2020 р., 20:55
Сьогодні в Тернополі відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Тернопільської області, в якому взяв участь сільський голова Ілько Стахурський.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua