Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
17 Грудня, 2019 р., 12:39
Учні Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицьког презентують композиції на обласному етапі конкурсу "Замість ялинки- зимовий букет".
13 Грудня, 2019 р., 12:43
Чудове дійство, організоване ЗДВР Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького Парій М.Т., педорганізаторами Боднарчук Н.В. та Вельотнік Л.О., керівниками гуртків Ружилом Ю.І. , Бучинською І.С., Кіяком М.Й. , подарувало багато незабутніх емоцій. 
07 Грудня, 2019 р., 13:07
Благодійна ярмарка у рамках акції "Від Миколая до Різдва" відбулася у Новосільській ЗОШ 5-6 грудня. Дякуємо усім небайдужим, хто долучився до цієї благородної справи. Особлива подяка батькам школярів за співпрацю, за те, що сієте у серцях своїх діток такі риси як добро, милосердя, благодійність... Отримані кошти підуть на підтримку наших воїнів, що бережуть нас , та дітей з особлививими потребами.
28 Листопада, 2019 р., 13:29
"Сиве благання України: - Синку, як виживеш, все розкажи." З такими словами, звертається Україна до подій 86-річної давнини - Голодомору. Голодомор - це організований радянською владою у 1932-1933 рр. штучний голод, який призвів до смерті мільйонів українців і є геноцидом українського народу. В період Голодомору вмирало 17 людей щохвилини, 1000 - щогодини, 25000 - щодня. 81 відсоток загиблих під час Голодомору були українці. Голодомор офіційно визнаний геноцидом українського народу в 18 країнах світу. Згадаємо, Пам'ятаємо, Незабуваємо...
20 Листопада, 2019 р., 13:32
Учні НВК "Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ступенів - ДНЗ" 20.11 в черговий раз відвідали Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка. Перегляд музичної комедії І. Карпенка-Карого "Мартин Боруля" нікого не залишив байдужим. Професійна гра акторів подарувала всім хороший настрій та позитивні емоції.
08 Листопада, 2019 р., 16:26
8 листопада 2019 року у ЗЗСО відбувся І етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика. Конкурсні завдання виконали учні 3- 11 класів. Варто відзначити зацікавленість учнів пропонованими завданнями, бажання виконати їх найкраще. 
08 Листопада, 2019 р., 16:15
З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури, учні закладів освіти громади взяли активну участь у написанні радіодиктанту, приуроченому 95-річчю Українського радіо.
01 Листопада, 2019 р., 16:19
30 жовтня 2019 р.на базі Новосільської ЗОШ відбувся обласний семінар методистів інформатики "Методичні аспекти реалізації змістових ліній при викладанні інформатики". В роботі семінару взяли участь заступник директора з науково-педагогічної, навчальної роботи та ІКТ Когут О.І., завідувач центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти Кривокульський Л.Є., методист центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти Горда Г.А., методисти інформатики районних та ОТГ методкабінетів, вчителі інформатики області
18 Жовтня, 2019 р., 16:53
Сьогодні учні Новосільської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. Зарицького стали учасниками обласного маршу патріотів учасників дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура") під гаслом"Навічно в пам`яті народу збережемо славу про подвиг", який проходив у м. Козова.
16 Жовтня, 2019 р., 17:54
5 жовтня 2019 року учні і вчителі НВК "Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ" здійснили цікаву і захоплюючу екскурсію за маршрутом "До музею І.Франка" в с. Нагуєвичі - с. Тустань - с. Меденичі.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua