Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
20 Квітня, 2019 р., 15:59
В закладах загальної середньої освіти  17 та 19 квітня проведено День ЦЗ на тему: «Дії керівного складу навчального закладу при загрозі виникнення НС. Дії учасників навчально-виховного процесу під час екстреної евакуації». 
20 Квітня, 2019 р., 15:48
Оголошено імена перших 180 учасників оновленого проекту «Посилка успіху» . Серед них - Липка Богдан Євгенович, вчитель фізичної культури Новосільської загальноосвітньої школа І-ІІІ  ступенів імені  Мирона Зарицького. Це означає, що Богдан Євгенович має можливість відвідати триденний тренінг від Klitschko Foundation, поглибити свої професійні знання щодо ефективних методів викладання для заохочення дітей до активного та здорового способу життя.
19 Квітня, 2019 р., 20:57
“Книга - це джерело освіти, знання, і якщо збагачення, то збагачення культурного та духовного.” М.Рильський. Під таким гаслом в Новосільському дошкільному навчальному закладі пройшов Тиждень книги. В рамках Тижня дитячої книги в дошкільному закладі проводились тематичні заняття з дітьми. Особливий інтерес у дітей викликала екскурсія до шкільної бібліотеки. Педагоги ДНЗ впевнені, що саме книжка допоможе дитині швидко і зацікавлено пізнавати навколишній світ, вона залишається найбільш доступним засобом духовного й етичного розвитку особистості.
18 Квітня, 2019 р., 11:08
Учасники гуртка "Вокальний спів"  разом зі своїм керівником Н.Я.Галабурдою запросили учнів 1-8 класів на "Свято Доброти" , яке відбулося у середу 17 квітня в Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького.
18 Квітня, 2019 р., 11:01
     З метою формування почуття патріотизму, національної самосвідомості, любові до Батьківщини, виховання громадянина- патріота на прикладі героїчної історії українського народу, його духовної спадщини, культури, національних традицій, символів, звичаїв, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України, усвідомлення ролі і місця Збройних Сил України, значення військової служби та військового обов’язку в закладах освіти з 10 квітня 2019 року розпочався місячник військово- патріотичного виховання. 
11 Квітня, 2019 р., 10:20
8-9 квітня 2019 року у місті Кракові (Польща) проходив  5-ий Європейський Конгрес місцевого самоврядування. Це платформа для зустрічей місцевих і регіональних лідерів з метою обміну думками щодо державного управління, громадських інституцій та бізнесу.
10 Квітня, 2019 р., 08:40
В Україні вже декілька років поспіль проводяться благодійні акції «Серце до серця». Ініціатором виступає Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця». Акція «Серце до серця» проводиться з метою збереження здоров'я дітей, забезпечення їхнього доступу до високоякісних медичних послуг, формування у молоді загальнолюдських цінностей та активізації молодіжного волонтерського руху. Волонтери закладів загальної середньої освіти громади також приєдналися до проведення Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця". За ініціативою волонтерів шкіл кошти збиралися для придбання кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні . 
08 Квітня, 2019 р., 18:27
08 квітня у відділі освіти відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Під час засідання було проатестовано 4 педагогічних працівників закладів освіти.
05 Квітня, 2019 р., 18:23
До акції " За чисте довкілля" приєдналися педагоги та технічний персонал Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького та Гнилицької філії.
04 Квітня, 2019 р., 16:09
Виступ учнів, учасників екологічної агітбригади Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького, на конкурсі "Земля- наш спільний дім". https://youtu.be/YK5QDwwxTwk
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua