Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
17 Червня, 2019 р., 09:19
17.06.2019 р. у селі Гнилички відбулося святкування Дня села за сприяння народного депутата України Михайла Головка. Для діток від депутата подаровані ігрові качелі, а також були встановлені безкоштовні батути та солодкий стіл. За проведення незабутнього святкового концерту місцева завклубом Мельник Марія Несторівна була нагороджена грамотою.
16 Червня, 2019 р., 09:08
16 червня 2019 р. відбулося святкування дня села у Лисичинцях. Святкування розпочалося із освячення дитячого ігрового майданчика, подарованого народним депутатом України Михайло Головко. Продовжилось свято у будинку культури святковим концертом під керівництвом директора будинку культури Маркевич Людмили Степанівни, яка була нагороджена грамотою від народного депутата за святкове дійство. На святі для діток були безкоштовні батути та солодкий стіл. Свято вдалося на славу!!!
09 Червня, 2019 р., 13:37
День села Сухівці проходив за сприянням народного депутата України Михайло Головко. Святкування розпочалося із освячення дитячого ігрового майданчика, дальше проходив святковий концерт від неперевершеного гурту "Пшеничне перевесло". До жителів села Сухівці та гостей свята звернувся і сам Михайло Головко. Першочергово він привітав усіх зі святом, а також нагородив грамотою місцевого старосту Олег Трач, за його старанність, наполегливість і весь труд, який він вкладає в Новосільську громаду. За звичай на святі для дітей були безкоштовні батути та солодкий стіл.
07 Червня, 2019 р., 00:15
Сьогодні відбулося святкування Дня сіл Козярі та Голошинці Підволочиського району за сприяння народного депутата України Михайла Головка. Безкоштовні батути та солодкий стіл, святковий концерт та нагородження грамотами, дитяча радість та слова вдячності - усе це панувало на сьогоднішньому святі.
05 Червня, 2019 р., 08:23
02.06.2019р. проходило святкування Дня села Шельпаки Підволочиського району за сприяння народного депутата України Михайло Головко. Для місцевих дітей Михайло Йосифович зробив подарунок - дитячий ігровий майданчик, який було посвячено місцевим священником. Також для дітей був безкоштовний солодкий стіл та батути. Не обійшлося без святкового концерту, нагородження грамотами і звичайно подяки нашому народному депутату за постійну допомогу і підтримку.
04 Червня, 2019 р., 07:57
З 3 червня у Новосільській ЗОШ І - ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького розпочав роботу літній мовний табір. Перший тиждень - тиждень англійської мови проходитиме за участю волонтера США.             
03 Червня, 2019 р., 13:14
З метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині та українському народу, готовності обороняти рідну землю, бути фізично розвиненими та духовно багатими проводиться Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура». 02 червня 2019 р. на базі Новосільської ЗОШ І -ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького відбувся ІІ етап військово- патріотичної гри "Сокіл"(Джура)". Змагалися команди Новосільської, Токівської, Лисиченської загальноосвітніх шкіл. Гостями свята були справжні козаки. Багато емоцій, спритності, майстерності проявили учасники. Кожна команда отримала визнання та грамоти за успіхи в особистих та командних заліках. А ще скуштували справжньої козацької каші. 
03 Червня, 2019 р., 13:01
Cвітловий фонтан, який виготовлений новосільським виробником "Ялинка України" (Ординанс Петро), встановлено в центрі Нового Села.
29 Травня, 2019 р., 07:43
28 травня 2019 року у Новосільській ЗОШ І - ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького відбулися педагогічні читання, присвячені 130 річниці з дня народження М. Зарицького, організовані ТОКІППО для методистів та вчителів математики області. Дякуємо п. Гудимі А.А.- професору ТНМУ, пп. Притулі Я.Г., Лабі В.М., Іщуку Ю.- викладачам ЛНУ, п. Возняку Г.М.- доценту ТНПУ, методистам Пришляк І.М., Іванюті Т.Г. за їх участь. 
27 Травня, 2019 р., 09:59
27 травня на базі пілотноі Підволочиськоі ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся локаційний воркшоп ” Як цікаво навчити дитину вчитися. Подолання стереотипів для вчителів перших класів...", в якому приймали участь вчителі 1 класів нашої громади.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua