Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
04 Квітня, 2019 р., 15:46
Вітаємо нашого десятикласника Канія Віталія із перемогою! Зичимо нових успіхів, здійснення всіх задумів і творчих сподівань! Не зупиняйся на досягнутому і не розчаровуйся у життєвих труднощах. Ти все подолаєш.Ти розумний, талановитий, отже, сильний! Вперед! Хай щастить!
04 Квітня, 2019 р., 15:34
26 березня 2019р. в Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.М.Зарицького з метою підвищення якості освітньої діяльності ЗЗСО, приведення освітнього та управлінського процесів у відповідність із вимогами законодавства та ліцензійними умовами та у відповідності до рекомендацій адміністрації Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти організовано і проведено самооцінювання в освітній сфері «Професійний розвиток педагогічних працівників».    
02 Квітня, 2019 р., 11:30
У Новосільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Мирона Зарицького реалізується проект «Реконструкція будівлі Новосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Мирона Зарицького Новосільської сільської ради Тернопільської області» за кошти ДФРР та місцевого бюджету, яким передбачено перекриття даху школи, утеплення фасадів мінеральними плитами, ремонт класних кімнат.
01 Квітня, 2019 р., 11:40
Учні та педагогічні працівники Новосільської ЗОШ І-ІІІ ст. імені Мирона Зарицького залучені до реалізації проекту Корпусу миру «Молодіжний розвиток» (викладання англійської мови в школі із залученням волонтера США).
29 Березня, 2019 р., 18:39
Хоровий колектив Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького брав участь обласному етапі конкурсу духовної пісні «Молитва за Україну» .
22 Березня, 2019 р., 18:45
Цікава і зворушлива зустріч у Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького. До школи завітав Тарас Пилипчук- колишній учень, а нині солдат-контрактник ЗСУ. Щира і відверта розмова зі старшокласниками не залишила нікого байдужим. А ще,учні і вчителі почули чимало авторських патріотичних пісень, які, здається, линули від самого серця випускника. Хай береже тебе, Тарасе, та усіх наших захисників Господь Бог. Віримо, як і ти, в нашу рідну Україну.
22 Березня, 2019 р., 13:40
Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 07 березня 2019 року № ІІО-од Про організацію та проведення в області у 2019 році щорічної всеукраїнської акції „За чисте довкілля ” 22 березня в НВК «Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ступенів – ДНЗ» було організоване весняне прибирання пришкільної території. У супроводі класних керівників та всього колективу школи діти взялися до робочого інвентарю та з ентузіазмом почали прибирати торішнє листя та траву. Кожен учень розуміє, що наша школа - їхня друга домівка, тому прагне зробити територію школи чистою та доглянутою. Спільна праця на свіжому повітрі об’єднує дитячий колектив у міцну дружню команду. Під час такої суспільно-корисної праці вихованці школи вчаться дбати про довкілля та допомагати один одному. Упорядковування та приведення до належного естетичного стану довкілля – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості.
19 Березня, 2019 р., 11:51
Акція "За чисте довкілля" в Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького.
15 Березня, 2019 р., 13:12
Сьогодні, 15 березня, в конференц залі НСК «Олімпійський» відбувається презентація чотирирічного практичного досвіду вивчення й упровадження фінської освіти та її ролі в створенні Нової української школи.
14 Березня, 2019 р., 18:58
Шевченківські дні у НВК «Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ступенів – ДНЗ»  10. 03 - біля пам’ятника Т.Г.Шевченка відбулася панахида, яку відправив отець П.Жукевич. Учні школи підготували виступ про життєвий і творчий шлях поета, читали вірші, розіграли сценки із поеми «Мяр’яна» і балади «Тополя».  11.03 - у приміщенні школи учні переглянули фільм «Мій Шевченко», старшокласники випустили стінгазету «Шевченко і Тернопільщина». 12.03 – проведено флешмоб «Сторінками Кобзаря».  13.03 – виставка творів і картин Шевченка у шкільній бібліотеці.  14.03 – перегляд слайдів «Зоре моя вечірняя».
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua