Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Новини

Дата: від до Скинути
07 Березня, 2019 р., 18:52
Свято весни у Гнилицькій філіі. Чудові діти, родинна затишна атмосфера, море позитивних емоцій.
01 Березня, 2019 р., 18:55
Зустріч з Віталієм Шумом, що днями відбулася у Новосільській ЗОШ І-ІІі ступенів імені Мирона Зарицького, змусила багатьох з старшокласників задуматися над важливими життєвими поняттями. В.Б.Шум- колишній випускник, сьогодні підполковник, учасник АТО. Щира, відверта розмова. Багато запитань і відповідей...
12 Лютого, 2019 р., 13:57
Голова районної державної адміністрації Борис Онищук, голова районної ради Ігор Монартович та голова Новосільської об’єднаної територіальної громади Ілько Стахурський провели зустріч з активом села Лисичинці. В формі діалогу присутні мали змогу обговорити питання створення кооперативів, впровадження соціальних проектів, монетизації субсидій, автобусного сполучення, доріг та реформ, які проводяться в державі в галузях охорони здоров’я та освіти.
12 Лютого, 2019 р., 13:54
В рамках графіка зустрічей керівництва району з активами громад населених пунктів району Голова районної державної адміністрації Борис Онищук, спільно з головою районної ради Ігорем Монартовичом та голова Новосільської об’єднаної територіальної громади Ільком Стахурським провели зустріч з активом сіл Шельпаки та Сухівці. Голова райдержадміністрації проінформував присутніх про основні завдання над вирішенням яких працюють місцеві органи влади, про стан ремонту доріг в районі, проблемні питання галузей та шляхи їх вирішення.  Питання, які хвилювали місцевих мешканців стосувалися соціально-побутового характеру, зокрема ремонту дороги, дотримання графіку руху рейсових автобусів та правил пільгового перевезення пасажирів.
12 Лютого, 2019 р., 13:51
В рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю населених пунктів району, з метою обговорення актуальних та проблемних питань населених пунктів, голова районної державної адміністрації Борис Онищук та голова Новосільської об’єднаної територіальної громади Ілько Стахурський провели зустріч з активом сіл Голошинці, Козярі, Гнилиці та Гнилички. Такі зустрічі проводяться у зв’язку із розробленням проекту Стратегії регіонального розвитку Підволочиського району на 2019-2021 роки. Стратегічне бачення розвитку кожного села, району, області – це загальна практика, яку впроваджує президент України Петро Порошенко. Під час зустрічі голова райдержадміністрації охарактеризував основні аспекти соціально-економічного та культурного розвитку, наголосив на пошуку шляхів наповнення місцевих бюджетів, легалізацію робочих місць, підкреслив важливу роль формування засад громадянського суспільства, важливості активної позиції кожної громади, тощо. Кожен з присутніх мав нагоду висловити свою думку і задати питання як до голови райдержадміністрації, так і до інших виступаючих та отримати змістовні відповіді.
25 Січня, 2019 р., 14:03
З активами сіл, які входять у Новосільську територіальну об’єднану громаду провели зустріч голова районної державної адміністрації Б.Онищук та голова районної ради І.Монартович. Виступаючи на даному зібрані, голова районної державної адміністрації Борис Онищук зауважив, що Президентом України Петром Порошенко, під час проведення засідання Ради регіонального розвитку в Києві, було поставлене завдання стимулювати громади до визначення нагальних пріоритетів, створення амбітних і ґрунтовних перспективних планів розвитку, наявність яких в рази підвищить інвестиційні перспективи територій. Стратегічне бачення розвитку кожного села, району, області – це загальна практика, яку впроваджує президент України Петро Порошенко. «Люди хочуть бачити проведені реформи у вигляді цілком конкретних речей таких як: високі зарплати, наявні робочі місця, якісні дороги, відремонтовані школи, дитячі садки і лікарні, збудовані спортивні майданчики, сучасне обладнання у медичних закладах. Перш за все саме цим вимірюють ефективність держави.» - зауважив голова районної державної адміністрації, звертаючись до присутніх у залі. Голова Новосільської об’єднаної територіальної громади Ілько Стахурський прозвітував про проведену роботу та запропонував обговорити плани щодо перспективи територіальної громади на 2019 – 2021 роки, які спрямовані на розвиток громади – роботи з благоустрою, виконання ремонтно-будівельних робіт на об’єктах комунальної власності, поповнення дохідної частини бюджету, формування якісного та безпечного середовища життєдіяльності населення сіл. Начальник відділу освіти Новосільської сільської ради Тетяна Дячук розповіла присутнім про розвиток та перспективи впровадження в громаді якісної освіти, позитивної тенденції введення реформи Нової Української Школи. Найактуальнішими питаннями перспективи розвитку громади на 2019- 2021 роки було визначено: реконструкцію Новосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Мирона Зарицького, Новосільської сільської ради, влаштування спортивного майданчика по вул.І.Франка,24 в с.Нове Село, необхідність у проведенні ремонту дорожнього покриву, придбання трактора для соціально-побутових потреб громади.
21 Грудня, 2018 р., 13:17
На Тернопільщині є десятеро стипендіатів Президента України, які отримали цей додатковий стимул для навчання, завдяки своїм успіхам і зусиллям. Зокрема, стипендію Президента України протягом року отримують переможці Всеукраїнських олімпіад та переможці Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Сьогодні, 21 грудня, троє із них зустрілися з головою ТОДА Степаном Барною.
21 Грудня, 2018 р., 09:16
Завершився ІІ етап  Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін. Вітаємо наших переможців, які здобули перші місця:
14 Грудня, 2018 р., 17:47
Представники із 16 територіальних громад України приїхали у Тернопільську область, аби підбити підсумки роботи люблінської Фундації Менеджерських Ініціатив.
11 Грудня, 2018 р., 13:29
У Новосільську ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького завітала міністр освіти Лілія Гриневич. Екскурсію класами навчального закладу вона провела спільно з головою ТОДА Степаном Барною та начальником управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольгою Хомою.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua