Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Обговорення перспективи розвитку громади на 2019- 2021 роки

Дата: 25.01.2019 14:03
Кількість переглядів: 244

З активами сіл, які входять у Новосільську територіальну об’єднану громаду провели зустріч голова районної державної адміністрації Б.Онищук та голова районної ради І.Монартович.
Виступаючи на даному зібрані, голова районної державної адміністрації Борис Онищук зауважив, що Президентом України Петром Порошенко, під час проведення засідання Ради регіонального розвитку в Києві, було поставлене завдання стимулювати громади до визначення нагальних пріоритетів, створення амбітних і ґрунтовних перспективних планів розвитку, наявність яких в рази підвищить інвестиційні перспективи територій. Стратегічне бачення розвитку кожного села, району, області – це загальна практика, яку впроваджує президент України Петро Порошенко.
«Люди хочуть бачити проведені реформи у вигляді цілком конкретних речей таких як: високі зарплати, наявні робочі місця, якісні дороги, відремонтовані школи, дитячі садки і лікарні, збудовані спортивні майданчики, сучасне обладнання у медичних закладах. Перш за все саме цим вимірюють ефективність держави.» - зауважив голова районної державної адміністрації, звертаючись до присутніх у залі.
Голова Новосільської об’єднаної територіальної громади Ілько Стахурський прозвітував про проведену роботу та запропонував обговорити плани щодо перспективи територіальної громади на 2019 – 2021 роки, які спрямовані на розвиток громади – роботи з благоустрою, виконання ремонтно-будівельних робіт на об’єктах комунальної власності, поповнення дохідної частини бюджету, формування якісного та безпечного середовища життєдіяльності населення сіл.
Начальник відділу освіти Новосільської сільської ради Тетяна Дячук розповіла присутнім про розвиток та перспективи впровадження в громаді якісної освіти, позитивної тенденції введення реформи Нової Української Школи.
Найактуальнішими питаннями перспективи розвитку громади на 2019- 2021 роки було визначено: реконструкцію Новосільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Мирона Зарицького, Новосільської сільської ради, влаштування спортивного майданчика по вул.І.Франка,24 в с.Нове Село, необхідність у проведенні ремонту дорожнього покриву, придбання трактора для соціально-побутових потреб громади.

  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua