Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новосільська громада» (код ЄДРПОУ: 04394266) був реорганізований і увійшов до складу Скориківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новосільська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скориківської громади

Колегія відділу освіти "Організація освітнього процесу в умовах викликів та посткарантинного періоду"

Дата: 27.08.2020 11:31
Кількість переглядів: 242

27 серпня 2020 року у режимі on-line відбулася розширена колегія відділу освіти Новосільської сільської ради.

Освітян привітали з початком нового навчального року, подякували за їхню працю в минулому навчальному році та внесок у підготовку закладів освіти до 2020/2021 навчального року.

Ситуація із введенням карантину та необхідністю організації дистанційного навчання у  2019-2020 навчальному році стала складним викликом для всіх учасників освітнього процесу.

Процес дистанційного навчання відбувався по-різному, але всі справилися з цим викликом. Директори вчилися приймати швидкі й самостійні рішення, координувати та налагоджувати всі процеси. Учителям, як мінімум, потрібно було переформатувати навчальну програму, модель оцінювання та підходи викладання. У цей складний період частина батьків зрозуміли значущість ролі вчителя в освіті та важливість його роботи; учні навчилися більш критично оцінювати інформацію та використовувати її для різних потреб; карантин і дистанційне навчання дали поштовх усім учням стати відповідальнішими.

Ситуація з СOVID  оголила багато складних моментів водночас. Складний та незвичний навчальний рік завершився, попереду - нові виклики та новий навчальний рік. Стало очевидно: школа повинна змінюватися.

Дійсність є об’єктивною, і нам потрібно продовжувати життя саме в таких обставинах, які склалися натепер, орієнтуючись на спрямовані у майбутнє завдання: підвищення рівня доступної і якісної освіти, продовження розбудови Нової української школи та реалізації завдань програм «Спроможна школа для кращих результатів» і «Велике будівництво».

 Фото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua